Holman-trappenmakerij-logo-wit

Trappen

“Elke trede een stap naar perfectie”

Moderne
houten trappen

Klassieke
houten trappen

Klassieke houten trappen worden vaak gekenmerkt door houten treden en leuningen met gedraaide spijlen.
Deze trappen onderscheiden zich door verfijnde details, zoals houtsnijwerk en ornamenten, waardoor ze een ambachtelijke uitstraling krijgen.

Het gedetailleerde houtsnijwerk en de traditionele spijlen voegen karakter toe aan elke trede.

Naast hun functionele aspect brengen klassieke trappen een gevoel van tijdloze elegantie en verfijning in een interieur. Het warme karakter van het hout draagt bij aan een gastvrije ambiance.

Landelijke
houten trappen

Landelijke houten trappen hebben een natuurlijke uitstraling en worden vaak vervaardigd uit eikenhout of ander hardhout, waarbij het authentieke karakter van het hout goed zichtbaar blijft. Ze dragen bij aan een warme, gezellige landelijke sfeer in een huis en het gebruik van natuurlijk hout en rustieke details.

Een kenmerkend voorbeeld van landelijk trapontwerp is de steektrap met schuine stootborden, een karakteristiek element dat de landelijke chic benadrukt. Smeedijzeren spijlen voegen daarbij een vleugje elegantie toe aan de rustieke houten trappen.

Z trappen

Een Z-trap is een specifiek type trapontwerp dat zijn naam ontleent aan de Z-vormige treden.

Deze houten trappen hebben een opvallende zigzag-vormige indeling, waarbij de treden zich in een Z-patroon omhoog en omlaag bewegen.
Ze kunnen aan de onderkant zowel open als gesloten zijn.

Z-trappen zijn vaak voorzien van een keepboom, wat een horizontale ondersteuningsbalk is die de treden verbindt en structurele stabiliteit biedt. Deze trappen hebben doorgaans een slank profiel en een lichte zwevende uitstraling.
Z-trappen worden vaak toegepast in moderne en eigentijdse interieurs.

basis
trappen

Basis trappen zijn eenvoudig en functioneel, zonder veel decoratieve elementen.
Ze hebben doorgaans een rechtlijnig ontwerp. Ze zijn betaalbaar en ideaal voor situaties waar eenvoudige toegang nodig is zonder overbodige details.

Deze tijdloze trap stijl heeft een neutraal en tijdloos ontwerp zonder overdadige decoratie. Ze zijn bedoeld om in de loop der tijd aantrekkelijk te blijven en passen goed bij verschillende interieur stijlen en veranderende trends.

Dit maakt ze geschikt voor huiseigenaren die duurzaamheid en flexibiliteit waarderen.

detail-staal-met-hout-trap

stalen trappen

Hout met staal gecombineerde trappen. Deze trappen combineren de warmte van houten treden met het stoere karakter van stalen leuningen en balustrades.

Ze bieden een balans tussen warmte een industriële en eigentijdse uitstraling. metalen trappen bieden duurzaamheid, met de robuustheid van staal. Je ziet ze vaak in Industriële, moderne interieurs.

Soms worden stalen trappen gecombineerd met glas. Een houten trap met glazen leuningen en balustrades voor een moderne uitstraling.

HOLMAN trappenmakerij B.V.

Belgiestraat 31
5171 PN, Kaatsheuvel

KvK: 73937177
BTW: NL859716399B01

0416 – 31 31 12
info@holman-trappenmakerij.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan om het laatste nieuws en de nieuwste trends van ons bedrijf te ontvangen.

Meer vragen? Neem contact op.

0416313112