Holman Trappenmakerij

“Elke trede een stap naar perfectie”

KLASSIEKE TRAPPEN

GEDRAAIDE SPIJLEN EN VERFIJNDE DETAILS.

Klassieke trappen worden vaak gekenmerkt door houten treden en leuningen met gedraaide spijlen. Deze trappen onderscheiding zich door verfijnde details, zoals houtsnijwerk en ornamenten, waardoor ze een ambachtelijke uitstraling krijgen. Het gedetailleerde houtsnij-werk en de traditioneel spijlen voegen karakter toe aan elke trede.

KLASSIEKE TRAP MET KARAKTER

Enkele kenmerken van een klassieke trap zijn: De gedraaide hoofdspillen, een klassiek element op zicht, voegen dynamiek toe aan het ontwerp en versterken het ambachtelijke gevoel. Een ander opvallend detail is het gebruik van een wrongstuk in de leuning wat niet alleen een visueel interessant element is maar ook het traditionele karakter benadrukt. Een sleutelgat profiel deze geeft de trappen een subtiele, elegante draai aan de traditionele vorm.

Elegante klassieke trappen

Naast het functionele aspect brengen klassieke trappen een gevoel van tijdloze elegantie en verfijning in een interieur.

Deze trappen passen perfect in traditionele, klassieke en historische interieurs, zoals Victoriaanse of jaren 30 stijlen.

Klassieke trappen staan bekend om hun elegante en verfijnde uitstraling, Deze decoratieve elementen voegen een vleugje pracht en verfijning toe, waardoor de trap een blikvanger wordt in elk interieur. Sierornamenten komen in vele vormen, waaronder gesneden balusters, rijkelijk versierde leuningen en gedetailleerde trapneuzen.

gRATIS OFFERTE
binnen 2 werkdagen een passende offerte
altijd meedenkend advies
productie op de millimeter nauwkeurig

HOLMAN trappenmakerij B.V.

Belgiestraat 31
5171 PN, Kaatsheuvel

KvK: 73937177
BTW: NL859716399B01

0416 – 31 31 12
info@holman-trappenmakerij.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan om het laatste nieuws en de nieuwste trends van ons bedrijf te ontvangen.

Meer vragen? Neem contact op.

0416313112