Holman Trappenmakerij

“Elke trede een stap naar perfectie”

BASIS TRAPPEN

Basis trappen spelen een onmisbare rol in het verticale transport. Ook bekend als eenvoudige, standaard of traditionele trappen, hebben ze een essentiële plaats verworven in onze dagelijkse omgevingen. Hun eenvoudig ontwerp en standaard constructie maken ze tot een praktische keuze voor een breed scala aan toepassingen, zonder de noodzaak van opvallende versieringen of decoratieve details.

Basis trappen bieden gemakkelijke toegankelijkheid en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ze passen bij verschillende interieurstijlen. Deze houten trappen op maat bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ook vaste Zoldertrappen vallen onder basis trappen, compact en ontworpen om ruimte te besparen. Deze trappen bieden gemakkelijke toegang tot zolderverdiepingen zonder permanent veel vloerruimte in beslag te nemen. Ze zijn praktisch en functioneel, ideaal voor zolder- en opslagruimtes waar efficiënt gebruik van de ruimte essentieel is.

Basis Trappen: Eenvoud en Functionaliteit

Basis trappen zijn niet alleen tijdloos, maar ook flexibel en duurzaam. Ze passen goed bij verschillende interieurstijlen en veranderende trends, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor huiseigenaren die duurzaamheid en veelzijdigheid waarderen.

Basis trappen worden ook vaak geplaatst als zolder en keldertrap ze zorgen voor gemakkelijke toegang tussen verdiepingen, waar functionaliteit de hoogste prioriteit heeft.

gRATIS OFFERTE
binnen 2 werkdagen een passende offerte
altijd meedenkend advies
productie op de millimeter nauwkeurig

HOLMAN trappenmakerij B.V.

Belgiestraat 31
5171 PN, Kaatsheuvel

KvK: 73937177
BTW: NL859716399B01

0416 – 31 31 12
info@holman-trappenmakerij.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan om het laatste nieuws en de nieuwste trends van ons bedrijf te ontvangen.

Meer vragen? Neem contact op.

0416313112