Z-Trappen Holman Trappenmakerij

“Elke trede een stap naar perfectie”

Z-TRAPPEN

Een Z-trap is een specifiek type trapontwerp dat zijn naam ontleent aan de Z-vormige treden. Deze trappen hebben een opvallende zigzag-vormige indeling, waarbij de treden zich in een Z-patroon omhoog en omlaag bewegen. Ze kunnen aan de onderkant zowel open als gesloten zijn. Z-trappen worden vaak toegepast in moderne en eigentijdse interieurs. Deze trappen hebben doorgaans een slank profiel en een lichte zwevende uitstraling.

Blokken trappen, ook wel bloktrap genoemd, hebben een bijzonder kenmerkende en moderne uitstraling. Ze bestaan uit kubusvormige treden die recht omhoog lopen. Blokken trappen worden vaak toegepast in moderne, minimalistische en eigentijdse interieurs, waar hun strakke ontwerp goed tot zijn recht komt. Ze stralen eenvoud en functionaliteit uit en benadrukken strakke lijnen en geometrische vormen.

Hun unieke zigzag patroon geeft elke ruimte waarin ze worden geïnstalleerd een onmiskenbaar visueel aantrekkelijk element. In plaats van de traditionele rechte of gebogen trappen, bieden deze trappen een dynamische en eigentijdse uitstraling die het oog direct naar zich toe trekt.

Blok Trappen

Bloktrappen, met hun kenmerkende blokvormige treden, zijn een verfijnde keuze voor moderne interieurs. Deze trappen, ook bekend als kubusvormige trappen, omarmen een minimalistische esthetiek die perfect past bij eigentijdse ontwerpen. Hun strakke en gestroomlijnde uitstraling wordt versterkt door het ontbreken van leuningen en ornamenten, waardoor de focus ligt op de eenvoud en geometrische vormen.

Door de afwezigheid van traditionele trapspijlen en leuningen wordt de pure vorm en structuur van de treden benadrukt, waardoor de blok trap een integraal onderdeel wordt van het algehele ontwerp.

Of het nu gaat om een houten trap op maat of een bloktrap op maat, deze trapontwerpen kunnen worden aangepast aan de individuele smaak en stijl van de klant.

gRATIS OFFERTE
binnen 2 werkdagen een passende offerte
altijd meedenkend advies
productie op de millimeter nauwkeurig

HOLMAN trappenmakerij B.V.

Belgiestraat 31
5171 PN, Kaatsheuvel

KvK: 73937177
BTW: NL859716399B01

0416 – 31 31 12
info@holman-trappenmakerij.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan om het laatste nieuws en de nieuwste trends van ons bedrijf te ontvangen.

Meer vragen? Neem contact op.

0416313112