Holman Trappenmakerij

“Elke trede een stap naar perfectie”

STALEN TRAPPEN

Hout met staal gecombineerde trappen bieden een unieke mix van warmte en industriële of moderne uitstraling. Door het slim combineren van materialen, zoals hout voor de treden en staal voor de leuningen en balustrades, ontstaat er een harmonieus samenspel tussen robuustheid en verfijning. Deze stalen trappen zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als opvallende designelementen die de esthetiek van elke ruimte verrijken. Het contrast tussen het natuurlijke, organische karakter van het hout en het strakke, stoere uiterlijk van het staal zorgt voor een visueel aantrekkelijke toevoeging aan het interieur.

Een van de grote voordelen van hout met staal gecombineerde trappen is hun veelzijdigheid. Ze passen naadloos bij verschillende interieurstijlen. Bovendien kunnen ze op maat worden gemaakt, waardoor ze perfect passen bij jou persoonlijke voorkeuren.

FOTO ALBUM

meer voorbeelden van
stalen trappen

Stalen, metalen met hout gecombineerde trappen bieden een luxueuze afwerking die de ruimte verheft tot een hoger niveau van elegantie. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals zwart staal met eiken treden of gepoedercoat staal met hardhouten treden, creëren deze trappen een gevoel van luxe en exclusiviteit.

Of het nu gaat om een groot herenhuis of een bescheiden appartement, deze trappen voegen een vleugje stijl en klasse toe aan elke ruimte.

stalen Trappen

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn hout met staal gecombineerde trappen ook bijzonder duurzaam. Het staal biedt structurele stabiliteit en ondersteuning, terwijl het hout warmte en karakter toevoegt aan het ontwerp. Deze combinatie resulteert in een langdurige en betrouwbare trapoplossing die bestand is tegen intensief gebruik en de tand des tijds doorstaat. Bovendien zijn deze trappen relatief gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Met een stalen trap op maat kunnen deze elementen verder worden aangepast aan de specifieke smaak en stijlvoorkeuren van de klant, waardoor een unieke en gepersonaliseerde trapoplossing ontstaat die de perfecte finishing touch vormt voor elk interieur.

gRATIS OFFERTE
binnen 2 werkdagen een passende offerte
altijd meedenkend advies
productie op de millimeter nauwkeurig

HOLMAN trappenmakerij B.V.

Belgiestraat 31
5171 PN, Kaatsheuvel

KvK: 73937177
BTW: NL859716399B01

0416 – 31 31 12
info@holman-trappenmakerij.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan om het laatste nieuws en de nieuwste trends van ons bedrijf te ontvangen.

Meer vragen? Neem contact op.

0416313112