Klassieke jaren 30 trap met loper

Klassieke jaren 30 trap met loper. Deze dubbele kwart trap is perfect voor een interieur dat historische charme omarmt. De trap bestaat uit twee trappen die doorlopend boven elkaar lopen. De subtiele elementen, zoals het wrongstuk in de leuning, sierspijlen, sleutelgat leuning en bloktreden, geven deze trap extra karakter. De treden, bomen, leuningen, spijlen en spillen zijn gemaakt van hardhout en wit afgelakt.

Lees Meer

Eiken open trap met smeedijzeren spijlen

Eiken open trap met smeedijzer spijlen. Smeedijzeren spijlen voegen een robuust contrast toe aan het warme eikenhout. Dit model is een bovenkwart trap en biedt een ruimtelijk gevoel door zijn open structuur zonder stootborden, wat het ideaal maakt voor diverse interieur stijlen en kleine ruimtes.

Lees Meer

Moderne mat zwarte trap met eiken treden

Moderne mat zwarte trap met eiken treden. Deze trap combineert matzwarte afwerking met de natuurlijke kleur van eiken treden, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling die perfect samengaat met de warme tinten van het eikenhout. De combinatie van hout en matzwarte kleur geeft de trap een unieke, moderne twist.

Lees Meer

open eiken bovenkwart trap

Deze open eiken bovenkwart trap combineert eenvoud met een tijdloze uitstraling. De trap is vervaardigd uit hoogwaardig massief eikenhout voor de treden, bomen, spijlen, spil, en leuning. Deze open constructie, zonder stootborden, zorgt voor een luchtig en open gevoel.

Lees Meer

HOLMAN trappenmakerij B.V.

Belgiestraat 31
5171 PN, Kaatsheuvel

KvK: 73937177
BTW: NL859716399B01

0416 – 31 31 12
info@holman-trappenmakerij.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan om het laatste nieuws en de nieuwste trends van ons bedrijf te ontvangen.

Meer vragen? Neem contact op.

0416313112