moderne trappen Holman Trappenmakerij

“Elke trede een stap naar perfectie”

MODERNE TRAPPEN

Moderne trappen vallen op door hun strakke en eigentijdse ontwerp. Vaak worden materialen zoals glas, staal en beton gebruikt om een minimalistische uitstraling te bereiken. Zwevende treden, LED-verlichting en het minimalistische design met strakke lijnen versterken het ruimtelijke gevoel en benadrukken eenvoud en functionaliteit.

Er zijn verschillende soorten moderne trappen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van elke ruimte. Voorbeelden hiervan zijn bloktrappen, waarbij de treden bestaan uit massieve blokken die op een eigentijdse en geometrische manier zijn gerangschikt. Een ander voorbeeld zijn trappen waarbij de treden zijn verwerkt in de muur, waardoor een naadloze en minimalistische look ontstaat die perfect past bij moderne interieurstijlen.

Een van de meest opvallende kenmerken van moderne trappen is het gebruik van zwevende treden, die lijken te zweven zonder traditionele ondersteuning. Deze zwevende constructie geeft een gevoel van lichtheid en ruimtelijkheid aan de trap, waardoor een indrukwekkend visueel effect ontstaat. Daarnaast wordt LED-verlichting vaak geïntegreerd in moderne trappen, waardoor een subtiele en eigentijdse verlichting ontstaat die zowel functioneel als decoratief is.

Minimalistisch & Functioneel Design

Moderne trappen worden vaak aangetroffen in interieurstijlen zoals minimalistisch, industrieel en eigentijds. Deze stijlen benadrukken eenvoud, functionaliteit en een strak ontwerp, wat perfect aansluit bij de moderne uitstraling van moderne trappen. Moderne onderdelen die vaak worden gebruikt in het ontwerp van moderne trappen zijn onder andere strakke lijnen, geometrische vormen, roestvrijstalen leuningen, glazen balustrades en gepolijst betonnen treden. Deze moderne elementen dragen bij aan een minimalistische uitstraling en een eigentijdse esthetiek die perfect past bij moderne, minimalistische interieurs.

gRATIS OFFERTE
binnen 2 werkdagen een passende offerte
altijd meedenkend advies
productie op de millimeter nauwkeurig

HOLMAN trappenmakerij B.V.

Belgiestraat 31
5171 PN, Kaatsheuvel

KvK: 73937177
BTW: NL859716399B01

0416 – 31 31 12
info@holman-trappenmakerij.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan om het laatste nieuws en de nieuwste trends van ons bedrijf te ontvangen.

Meer vragen? Neem contact op.

0416313112